PYP forventes at blive Kinas største eksportør af udenrigshandel

PYP forventes at blive Kinas største eksportør af udenrigshandel

2022-10-05 10:22:42
PYP er en ekstremt hurtigt voksende virksomhed. Fra 2020 til 2021 har PYP udenrigshandelseksport gennemført et stort spring fra 5 millioner til 60 millioner, og målet i 2022 er at overstige 100 millioner.
Virksomheden fokuserer primært på emballage og trykning og har forretningssamarbejde med mere end 200 lande rundt om i verden. En filial vil blive etableret i Europa i 2022, og det forventes, at der vil blive bygget nye fabrikker i Amerika, Oceanien og andre steder i 2023.

PYP er den største TOPLOADERS producent og eksportør i Kina, vi introducerer specielt avancerede produktionsmaskiner fra Tyskland, som kan sikre den stabile og høje kvalitet af vores produkter. Vores produkter omfatter TRADING CARD SUPPLIES. SPILKORT FORSYNINGER. TEGNESERIE FORSYNINGER. PLADE &MUSIK. MØNT &VALUTA. FOTO TILBEHØR. MEMORABILIA. MAGASIN TILBEHØR. POSTKORT FORSYNINGER. PLAKAT FORSYNINGER. AVISARTIKLER. FRIMÆRKEFORSYNINGER. De mest fordelagtige produkter, høj produktion og lav arbejdsstyrke, gør vores produktpriser meget konkurrencedygtige.